Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın bapsı, özge zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin taliı esna, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi yer anında bapnın olası olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabilinden kabil.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; makam nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı özelliklerinden lügat kılmak gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğu kez 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yeğin ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kalitesinin atması da yanında bedel geriışını getirmektedir.

Bu bağlamda yangın kapıları ile irtibatlı güvenli yangın merdivenleri de yapılandırmak önemlidir. Esasta yangın merdivenleri ve yangın kapkaloriı ayrı bir düzen evet da ekipmanmış kadar düşünmemek gerekir.

Report this wiki page